امروز چهارشنبه 17 شهریور 1389, 3:51 pm

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 6 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: مربی جدید تیم ملی جوانان
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 11:53 am 
آفلاين
disastrous

تاريخ عضويت: چهارشنبه 17 مهر 1387, 11:44 am
Given: 0 thanks
Received: 0 thanks
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
خوب همانطور که میدونید از تاریخ 06/10 انتخابات مربیه جدید تیم ملی جوانان آغاز شده و انشاا... در تاریخ 13/10 هم به پایان می رسه.
با توجه به اینکه دوستان زیادی از هتریک بازهای عزیز اینجا حضور دارند من تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم تا در این مورد نظره تمام دوستان حاضر در اینجا روهم بدونیم.
خوب همانطور که شاید بعضی دوستان مطلع باشند منم خودم رو کاندیدای مربیگری کردم.اگر مایلید که نظرات وبرنامه های من رو بدونید با کمال میل اونها رو حتما در این تاپیک اعلام می کنم.
موفق و سربلند باشید

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 11:59 am 
آفلاين
ناظم سايت

تاريخ عضويت: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 4:09 am
خوش اومديد سعيد جان ،‌ ممكنه برنامه هاتون و هدفتون رو بگيد ،‌ همينطور يه معرفي از خودتون به همراه سابقتون تو هت‌تريك :[icon_ft (17).gif]:

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re:
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 3:01 pm 
آفلاين
disastrous

Don Corleone نوشته است:
خوش اومديد سعيد جان ،‌ ممكنه برنامه هاتون و هدفتون رو بگيد ،‌ همينطور يه معرفي از خودتون به همراه سابقتون تو هت‌تريك :[icon_ft (17).gif]:

چشم شما امر بفرمایید
البته اینی که می خوام به عنوان سابقه و برنامه هام بزارم همونایی ست که در سایت هتریک آی آر هم گذاشتم ولی بازم اگه سوالی در اون مورد یا ابهامی وجود داشت بنده با کمال میل حاضرم که جوابگوی شما عزیزان باشم

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: مربی جدید تیم ملی جوانان
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 3:06 pm 
آفلاين
disastrous

خوب دوباره دوستان سلام
اول خیلی مختصر و گذرا خودم رو معرفی می کنم بعد برنامه هام رو اعلام می کنم:
همانطور که می دونید من اونر تیم fantasic juve توی دسته 3 گروه 13 هستم و از تاریخ 06-06-2007 این تیم رو گرفتم والبته قبل از این یک تیم داشتم که به علت بدهی شدید مالی(7000000-) تیم رو ازم گرفتن،حالا بیخیال....
وقتی این تیم رو گرفتم تو دسته 3 گروه 2 بودم که خوب تیم تازه وارد من در هفته 11 اون لیگ مسلما حرفی برای گفتن نداشت و به بدست آوردن رتبه هفت مستقیما به دسته 4 گروه 52 سقوط کردم.اون موقع به غیر از من تو اون دسته 7 تیم bot حضور داشتن که به راحتی تونستم قهرمان بشم و به دسته 3 گروه 13 اومدم.الانم سه فصل تمام که تو این گروه هستم و عنوانی بهتر از پنجم تو گروه واقعا سخت 13 بدست نیاوردم که اونم مربوط به همین فصل 15 هستش. بازیهایی که می تونم به عنوان شاهکارها و نتایج فوق العاده ای که گرفتم اشاره کنم اینا هستم:
MatchID: 183530748 که من 36 ستاره و طرف 47 ستاره گرفت و من 3-2 بردمش
MatchID: 183530767 که اینم مثل یکی قبلی فقط 3-3 شد
و.......
حالا نتایج ضعیفی که گرفتم:
MatchID: 183530781 که من 37 ستاره و طرف 41 ستاره گرفت و 8-0 باختم
MatchID: 183530775 که من 37.5 ستاره و طرف 52.5 ستاره گرفت و 6-0 باختم
خوب این از یک معرفی نسبتا جامع و کلی از خودم
--------------------------------------------
حالا برنامه ها و اهداف:
همانطور که قبلا گفتم وظیفه ی هر مربی جستجو کردن و دعوت کردن و همچنین تمرین دادن بازیکنهای جوان و مستعد است،پس من اینو جزء برنامه هام نمی دونم و از وظایف خودم می دونم اگر به عنوان مربی تیم انتخاب بشم.
اما برنامه هایی که قابل اجرا و اشاره هستند:
1- برقراری تعادل در تیم جوانان؛ به این معنا که قرار نیست نتیجه ی تیمی و آبروی ایران رو فدای بازیکن سازی و در اصل پشتوانه سازی برای تیم بزرگسالان کرد و دقیقا برعکس.به طور کلی استفاده از بازیکنایی که مربی قبلی از اونا استفاده کرده و دارای تجربه برای بازیهای بزرگ هستند در کنار جوانان کم تجربه ی 17 و 18 ساله یعنی به گونه ای که نه همه 19 و 20 ساله باشن و نه همه 17 و 18 ساله(نه نتیجه مقطعی صلاحه تیمه و نه میدون دادن به بازیکنای 17 و 18 ساله فقط بواسطه کسب تجربه و پیشرفت توانایی هاشون)
2- استفاده از نظره تمام دوستان چه قدیمی و چه جدید(یعنی تمامی دوستان نه گروهی خاص) در جهت پیشرفت تیم و از همه اینا مهم تر مشورت کردن با دوستانی که علاقه دارن تیم کشورشون به موفقیت برسه بویژه برای چیدمان ترکیب تیم قبل از هر بازی(چه دوستانه و چه رسمی)، معرفی بازیکنای جوانی که اعتقاد دارن برای تیم مفید باشه چراکه من خودم رو کامل نمی دونم و اعتقاد دارم باید برای بدست آوردن هر موفقیتی از نظره دیگران و تجربیاتشون استفاده کرد . لوپ کلام اینکه در دسترس بودن من برای ارتباط راحت برقرار کردن با هم(اینی که دارم می گم رو واقعا جدی می گم و مطمئن باشید شما هر وقت اراده کنید می تونید منو پیدا کنید برای اینکه وظیفم می دونم که باید از کمک شما هم استفاده کرد چراکه این تیم مربوط به همه ی ماست نه فقط یک نفر-> منظور هم آنالیز کردن تیمهای حریف و خودی بویسیله دوستان هم هست،بازم می گم منظور گروه خاص نیست بلکه همه ی دوستان)
3- چیزی که من بهش اعتقاد دارم انتخاب بازیهای دوستانه مناسب برای تیم ملی جوانان هست. یعنی اینکه بازیهای دوستانه براساس نیاز تیم انتخاب بشه، اگر مثلا قراره با تیم قوی تو رقابتهای رسمی بازی کنیم بهتره که حتما تیمی رو پیدا کنیم که مثل همون تیم قوی باشه و نزدیک به سیستم اون تیم نیز بازی کنه تا بتونیم نقطه صعفهای اون سیستم و همچنین نقاط قوتش رو پیدا کنیم تا با شناخت نسبتا خوب به مصاف حریف اصلی بریم(من رو این مسئله خیلی تاکید دارم)
-------------------------------------
در اخر هم اینو بگم که من همیشه به هتریک به چشم یک دنیای واقعی نگاه کردم چراکه خیلی از چیزای اون شباهت به واقعیت می ده مثل نتایج عجیبی که برای تیمهای قدرتمند مقابل تیمهای ضعیف پیش میاد که همه اینا می تونه بواسطه روحیه تیمی یا تجربه تیمی و یا فرم بازیکنها و از همه مهمتر ضد تاکتیک بازی کردن تیمهای ضعیف مقابل تیمهای قوی باشه چیزی که من تا به امروز به خوبی یاد گرفتم و می دونم که می شه با یه ضد تاکتیک درست و حساب شده تیم به مراتب قوی تر از خودت رو به زانو درآری.
خوب پس بهتره کمی واقع گرایانه به هتریک نگاه کرد به مانند دنیای واقعی جایی که تیمهای بزرگ از مربیان جوان و دارای سبک و ازهمه مهمتر با انگیزه تر به جای مربیان قدیمی و پرتجربه استفاده می کنند، نمونه بارزش تیم ملی آلمان یا هلند ویا حتی ایتالیاست.بعضیها نتایج مثبتی می بینند(مثل آلمان) و بعضیها هم نتایج ضعیف(مثل ایتالیا).
در آخر من اعتقاد دارم که بهتره دنیای هتریک رو دست کم نگیریم و برای اون به مانند دنیای واقعی ارزش قائل باشیم چراکه خودمن اینگونه به هتریک نگاه می کنم و همیشه در تلاشم که چیزه جدیدی از اون یاد بگیرم و برای پیشرفت تیمم و اهدافم ازش استفاده کنم(چیزی که این فصل یاد گرفتم ضدتاکتیک بود که واقعا برای من نتیجه داد و تا حدود زیادی با تحقیقی که در مورد ضد تاکتیک های موثر در جاهای مختلف کردم، آشنایی نسبتا زیادی با این مقوله پیدا کردم)
----------------------------------
خوب من تمام چیزهایی که به ذهنم می رسید رو تو این قسمت گفتم و می دونم که خیلی خیلی زیاده اما لازم دونستم که همش رو یکجا بگم و از همین الان آماده ی هر گونه انتقاد از برنامه هام، سوال در مورد اهداف و برنامه هام و همچنین پیشنهادات شما هستم.
موفق باشید
به درود

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 18 مهر 1387, 10:29 am 
آفلاين
disastrous

دوباره سلام دوستان
همانطور که مي دونيد دوستان من در هتريک آي آر هم از 4-5 روز قبل انتخابات تبليعات زيادي اونجا اجام دادم ولي خوب متاسفانه من چون تو اون سايت تازه وارد بودم هر کاري کردم که بتونم نظره دوستان بزرگوار اونجا رو در مورد خودم جلب کنم نشد که نشد و من هر حرفي مي زدم يا هر کاري انجام مي دادم متاسفانه از اونا به صورت منفي برداشت مي کردند و اصلا هم در مورد برنامه هام و اهدافم ازم سوالي نمي کردن و فقط رو به سوالات حاشيه مي پرداختند تا بتونند منو از دور کنار بزنند و اون کسي که اونا دوست دارن رو به عنوان مربيه تيم برگزينند که فکر کنم تا الانم موفق بودند.خلاصه من تو اونجا نزديک به 2-3 روزه ديگه پستي نمي دم(مي تونيد بريد و اين مسائلي رو که من اينجا عنوان کردم ببينيد وخودتون قضاوت کنيد)
حالا چرا من اين مسائل رواينجا عنوان کردم؟؟؟؟؟
خلاصه اين دوستان عزيزمون حاضر در هتريک آي آر اعتقاد دارن که کسي که اونا مي گن بايد مربيه تيم ملي بشه و يوسرهاي جديد يا معمولي که در هتريک آي آر عضو نيستند و يا حداقل جز گروه اونها نيستند اجازه تصميم گيري و حتي کانديد شدن واسه مربيه تيم ملي چه بزرگسالان وچه جوانان روندارند.اينو مي تونيد بريد تو سايتشون بينيد جايي که گفتن فقط يوسرهايي حق دارند نظر بدند که حداقل 70 ارسال داشته باشند. به نظره شما اين چه معنيي مي ده؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي من اعتقاد دارم که هتريک در ايران متعلق به همه يوسرها چه جديد و چه قديميه و اونا هستند که سرنوشت تيم هاي ملي شون رو تعيين مي کنند و نه گروه خاصي.
حالا از شما دوستان مي خوام خوب به اين مسئله فکر کنيد و حتي تحقيق کنيد و خودتون با چشم هاي خودتون ببينيد که حرفايي که من مي زنم درست هشت يا غلط!! سرتونودرد نيارم و به عنوان حرف آخر براي من مهم نيست که مربي بشم يا نشم چيزي که مهمه اينه که دوست دارم به دوستاي عزيزم در هتريک آي آر ثابت کنيم که فقط اونا نيستند که مي تونند براي هتريک ايران تصميم بگيرند و ساير يوسرهايي که عضو اون سايت نيسنتد هم تاثير بسزايي در سرنوشت هتريک ايران دارند.
خيلي خوب دوستان انشاا... منو ببخشيد که اينجا بيش ار حد مزاحمتون شدم و وقتتون رو گرفتم
انشاا... هميشه موفق و پيروز باشيد
به درود

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 18 مهر 1387, 10:45 am 
آفلاين
ناظم سايت

تاريخ عضويت: شنبه 23 شهریور 1387, 12:47 pm
اينكه بخوان بگن كسي كه زير 70 پست داره نظر نبايد بده مزخرفه.
درسته كه كل اعضاي هت تريك حق راي دارن ولي راي‌هاشون به دليل عدم شناخت پراكنده است، و خب مشخصه وقتي يه تجمع مثل هت‌تريك.آي‌آر ايجاد بشه اونا قدرت بيشتري نسبت به بقيه دارن چون حرف و نظر بچه‌ها توي اونجا يكي مي‌شه و اين يني كانديد مورد نظر اونا انتخاب مي‌شه.
به نظر من طبيعيه كه شما بايد سعي كني توي اينجور اجتماعات شناخته شده باشي تا شانس بيشتري داشته باشي. چون توي هت‌تريك كه كسي كسي رو نمي‌شناسه، توي فروم‌ها با هم آشنا مي‌شن كه خب شما چون توي هت‌تريك.آي‌آر نبودي نمي‌شناسنت واسه همون هم به خودشون زحمت زيادي برا فكر كردن روي حرفات نمي‌دن!

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 6 پست ] 

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به: